Tilbygning eller ombygning af huset

​Er huset blevet for småt, eller har behovet for rumfordeling ændret sig over tid, kan en tilbygning være en rigtig god mulighed. Hos Lindbæk & Ventrup A/S i Jægerspris har vi mange års erfaring med diverse former for tilbygninger, og vi kører også gerne ud til dig i Skibby, Frederikssund, Ølstykke og det øvrige Nordsjælland.

Ombygning og renoveringsarbejde

Foruden bygning af tilbygninger kan vi også tilbyde ombygning og renoveringsarbejde. Vi tilbyder eksempelvis:

  • Ombygning af parcelhus
  • Ombygning af murermestervilla
  • Renovering af hus
  • Etablering af tagetage
  • Ny garage eller carport

Hvad koster en tilbygning?

Prisen for en tilbygning varierer meget afhængigt af, hvor stor den nye tilbygning skal være, og hvilke materialer der skal anvendes. Det spiller også en væsentlig rolle, om vi for eksempel skal bygge en carport om til en del af huset, så vi allerede har noget at bygge videre på, eller om vi skal bygge helt nyt.

Ønsker du at høre mere om vores priser, eller kunne du tænke dig en mere konkret pris på lige netop din opgave, er du velkommen til at kontakte os og fortælle mere om opgaven – så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 40 43 14, men du kan også skrive til vores e-mail info@lindbaek-ventrup.dk, hvis du foretrækker det.   

Ombygning af enfamiliehus:

Før:​

Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Håndværker.dk.

Line Christensen

Renovering af gulv i brusekabiner

Et par fliser i den ene brusenichen var flækket, og fuger i anden bruseniche var nedslidte. Håndværkerne udførte et meget pænt arbejde, med flot finish, og de gjorde pænt rent efter sig.

Info

Lindbæk & Ventrup A/S

Landerslevvej 66

3630 Jægerspris​

CVR: 31935172

Tlf.: 20 40 43 14

E-mail: info@lindbaek-ventrup.dk

Persondataloven

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt