Nybyggeri: Byg dit drømmehus sammen med os

Drømmer du om at bygge et nyt hus? Så kan vi måske hjælpe dig. Hos Lindbæk & Ventrup A/S har vi over 30 års erfaring med nybyggeri, som vi udfører for kunder i Jægerspris, Skibby, Frederikssund, Ølstykke og resten af Sjælland.

Hovedentreprise varetager dit byggeprojekt

Vi er en erfaren hovedentreprenør, og vi har derfor det nødvendige overblik over byggeprocessen, og derudover har vi en lang række af dygtige underleverandører, som vi anvender ved nybyggeri. Det er fagfolk, vi har et tæt samarbejde med, og som vi ved står for den samme kvalitet, som vi selv gør.

Ved at lade os varetage hovedentreprise har du kun en enkelt kontaktperson at forholde dig til, hvilket giver ro i sindet og gør det nemt for dig at komme i kontakt med os.​

Hvad koster nybyggeri?

Prisen for et nyt hus eller andet nybyggeri afhænger blandt andet af, hvilken type byggeri der er tale om. Er der eksempelvis tale om et parcelhus, varierer prisen efter valg af hustype, antal kvadratmeter samt de valgte materialer og eventuelt specialtilpassede løsninger.

Kunne du dog tænke dig en kvadratmeterpris, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud på dit konkrete nybyggeri, hører vi meget gerne fra dig. Du kan enten ringe til os på telefon 20 40 43 14, eller du kan skrive til vores e-mail info@lindbaek-ventrup.dk

Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Håndværker.dk.

Line Christensen

Renovering af gulv i brusekabiner

Et par fliser i den ene brusenichen var flækket, og fuger i anden bruseniche var nedslidte. Håndværkerne udførte et meget pænt arbejde, med flot finish, og de gjorde pænt rent efter sig.

Info

Lindbæk & Ventrup A/S

Landerslevvej 66

3630 Jægerspris​

CVR: 31935172

Tlf.: 20 40 43 14

E-mail: info@lindbaek-ventrup.dk

Persondataloven

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt