Her kan du se tidligere kunders udtalelser. Hvis du har fået lavet noget arbejde af os kan du udfylde formularen her på siden så din oplevelse kan komme på siden.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stormflod​

"Efter mange års samarbejde med Brian Ventrup skal jeg hermed videregive min erfaring med Brian, hans firma og personale.

Som så ofte i provinsen starter vores samarbejde på en fodboldbane, hvor Brian sponser holdet med tøj og ellers beriger os andre med sit rolige, varme og eftertænksomme væsen.

Det er ikke her relevant, at beskrive han evner med bolden, så det udelader jeg, trods meget kunne siges herom.

I forbindelse med med mit job med unge (socialpædagog), så jeg altid på jagt efter socialt anvarlige og engagerede håndværksmestre.

Så det er her samarbejdet med Brian Ventrup og hans entreprenørfirma starter.

Fra første færd er Brian åben nysgerrig og engageret og over årene, har han givet mange af drengene, jeg har haft i praktikker hos ham en ”ny start”.

De har oplevet, at blive taget seriøst. De er blevet mødt med de 3 K´er (kærlighed, krav og konsekvens).

De er alle som en vokset derved, fået en positiv, berigende, lærerig oplevelse, der har givet dem mod, tro på - og frem for alt styrke og lyst til at starte uddannelse eller søge job inden for håndværksfaget.

Ingen opgave har været for stor for Brian.

Han har åbnet døren for alle problematikker, fysisk som psykisk, hvor han har manglet viden, har han ikke været bange for at spørge.

Frem for alt har han omsat psykologi og pædagogik til praktisk handling. Han har løftet alle de knægte, såvel som egne lærlinge, som han har haft kontakt med via ut eller andre.

Så sker det!

Storm og stormflod – vores sommerhus er under vand, parallelt med mit sind også var oversvømmet af kaos, tungsind, depression.

Der er for mig kun en livline at ringe til i en sådan situation for mig - jrf. ovenstående.

Entreprenørfirmaet Brian Ventrup, Landerslev ApS.

Brian dukker op, besigtiger skaderne på hus, såvel som mit sind.

Brian guider mig igennem hvad der skal ske, hvordan det med hans erfaring er mest hensigtmæssigt at gribe det an. Dette med hans venlige respektfulde og empatiske stil.

Herefter køre ”toget” kontinuerligt derudaf og med Brian ved styret til vi er i mål.

En skibscontainer trylles frem til inventar. Skadesbegrænsning, nedrivning, bortkørsel, affugtning, fugtsigtsikring, isolering, valg af gulv, lægning af gulv, genetablering af køkken, maling af hele rønnen.

Skriverier til forsikring ja hele pakken bliver klaret.

Vi kunne på ny generobre vores dejlige sted.

Ja slutteligt en varm tak til Brian, hans drenge og ikke mindst Tina, der sikrede at al kommunikation forløb gnidningsløst.

Ja hermed de varmeste anbefalinger fra Charlotte Mannov og Jørgen Brammer.

vælg Brian fordi han er en god håndværker, der holder prisen.

Vælg Brian, fordi han med sit sociale engagement gør Danmark til et bedre sted at være for dem, der ikke lige ”passer ind i kasserne” for uddannelse og arbejde."​

-Jørgen Brammer

​Dygtige håndværkere

Ny dør fra terrasse til køkken er sat i med et meget flot finish selvom det er et gammelt og skævt hus

-Trine Hermansen

Renovering af gulv i brusekabiner

Et par fliser i den ene brusenichen var flækket, og fuger i anden bruseniche var nedslidte. Håndværkerne udførte et meget pænt arbejde, med flot finish, og de gjorde pænt rent efter sig

-Line Christensen

Diverse ombygginger i vårt sommerhus i kulhuse

vi har brukt brian ventrup til flere ombygginger både innvendig og utvendig og dette arbeide er utført til vår tilfredshet-firmaet

virker veldig alsidigt og vi har brukt dem til både tilbygging, malerarbeide og innvendige forbedringer

-knud aage sørensen

Udskiftning af tag på tilbygning

Godt og proffesionelt arbejde. Overholdt punkligt aftalerne og venlige og arbejdsomme håndværkere, som ryddede pænt op hver dag efter endt arbejde

-Thomas Nielsen

Udskiftning af tag

Vi har haft fornøjelsen af Brian Ventrup & Co to omgange og til tilfredshed. første gang var under udskiftning af tag på et projekt, der på mange måder gav forviklinger (rådne spær, vinduer placeret forkert pga tegninger ikke var opdaterede etc) - men Brian og hans hold tog det "i stiv arm" - og fik ordnet tag og diverse forhindringer. I anden omgang har vi just fået nedrevet en tredjedel indvendigt af vores sommerhus og også dette er udført til stor tilfredshed - selv skrald til mindste detalje er fjernet udenfor:)


Vi kan med andre ord varmt anbefale Brian og hans folk :)

-Jeanne Isaksen

Vi har været meget tilfredse med jeres arbejde


Vi kan med andre ord varmt anbefale Brian og hans folk :)

-Ole Werge, DAB - Finsensvej

Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Håndværker.dk.

Line Christensen

Renovering af gulv i brusekabiner

Et par fliser i den ene brusenichen var flækket, og fuger i anden bruseniche var nedslidte. Håndværkerne udførte et meget pænt arbejde, med flot finish, og de gjorde pænt rent efter sig.

Info

Lindbæk & Ventrup A/S

Landerslevvej 66

3630 Jægerspris​

CVR: 31935172

Tlf.: 20 40 43 14

E-mail: info@lindbaek-ventrup.dk

Persondataloven

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt