Hulmursisolering og andre former for efterisolering

Der findes forskellige former for isolering, men vi fokuserer primært på efterisolering i form af hulmursisolering. Vores virksomhed er beliggende i Jægerspris, men vi tilbyder blandt andet isolering af loft for kunder i Frederikssund, Skibby, Ølstykke og resten af Nordsjælland.

Efterisolering gnaver toppen af varmeregningen

Er dit energiforbrug også lige i overkanten, og vil du hellere bruge pengene på noget sjovere, så kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud på hulmursisolering af din ejendom.

Så kan du også opnå store besparelser på varmeregningen og få et indeklima og en boligkomfort i top.

Vores gode råd om hulmursisolering

  • Du bør efterisolere, hvis du bruger mere end 108 kw/h om året pr. m2, hvilket svarer til 15 l. olie eller 13,5 m3 gas.
  • Isoler som udgangspunkt altid først og skift til billigere varmekilde senere.
  • Få en Aut. Isolatør eller energivejleder til at kigge dit hus efter. Det sikrer den bedste forrentning af dine penge.
  • Fokuser først og fremmest på områder i huset, der ikke er isoleret. De første 200 mm. hulmursisolering giver en væsentlig større besparelse end de sidste 200 mm.
  • Læg min. 200 mm ekstra isolering på loftet, hvis der kun er 100-150 mm i forvejen. At efterisolere loftet er et af de billigste tiltag med den korteste tilbagebetalingstid.
  • Er dit hus ikke hulmursisoleret, så få det gjort. Tilbagebetalingstiden er kun ca. 2 år.
  • Isolér dine varmerør. Det vil betale sig hjem på et år, selv hvis du får professionel hjælp til opgaven.
  • Overvej ekstra udluftning. Bed en fagmand vurdere, om det er nødvendigt at etablere ekstra udluftning i forbindelse med efterisolering. Vi er energivejleder med garantiordning i Dansk Håndværk
  • Vi isolerer med Climacell papirisolering, og udfører ligeledes facadeisolering med puds.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om hulmursisolering, udvendig isolering eller isolering af loft, er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 40 43 14 eller e-mail info@lindbaek-ventrup.dk

Imprægneringsmidler i Papiruld

Borsalte/Borpentahydrat & Ammoniumphosphat​ - Er det farligt?​

De fleste isoleringsmaterialer, herunder papir- og mineraluld, er tilsat forskellige kemikalier. Papiruld er tilsat relativt få og uskadelige stoffer og er derfor også meget behageligt at arbejde med. Der er tale om brand- og svampehæmmende mineralske salte, i form af 3% borarter og 8% uorganiske salte. Disse salte tilsættes i begrænsede mængder, ca. 50% af grænseværdierne. De borarter, der er indeholdt i Papirisoleringen, frigives ikke til omgivelserne, da borarter er svært opløselige og først fordamper ved meget høje temperaturer. Tilsætningsstofferne er af en sådan karakter, at materialet efter brug kan komposteres, så indgår borarterne igen i næringskredsløbet og figurerer her som jordforbedringsmiddel.

Borarter anvendes også i bl.a. væsker til øjenskylning, sårrens, konservering af madvarer og i visse tandpastaer og læbestifter.​

Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Håndværker.dk.

Line Christensen

Renovering af gulv i brusekabiner

Et par fliser i den ene brusenichen var flækket, og fuger i anden bruseniche var nedslidte. Håndværkerne udførte et meget pænt arbejde, med flot finish, og de gjorde pænt rent efter sig.

Info

Lindbæk & Ventrup A/S

Landerslevvej 66

3630 Jægerspris​

CVR: 31935172

Tlf.: 20 40 43 14

E-mail: info@lindbaek-ventrup.dk

Persondataloven

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt